RCS & RDS - Baia Mare

11 Păreri
RCS & RDS - Baia Mare
B-Dul. Bucuresti Nr. 15 (Langa Farmacia Millefolia, in Statia De Autobuz)
430241 Baia Mare
Maramureş
*Acestă locaţie este închisă definitiv.

Păreri

cu mai mult de 6 luni în urmă

foarte slab iti ia doua luni pentru un convertor hdmi sal aduca din bucuresti il aduci pe jos din china

cu mai mult de 6 luni în urmă

Da foarte frumos, aveam internet de la Canal7 care a fost inlocuit in zona mea cu RDS, cand a venit dominsoara sa samnez noul contract zicea ca doar se trece de la c7 la rds in rest ramane acelasi. Aveam fibra optica(inca o mai am, celor de la instalare le-a fost lene sa scoata cablurile vechi), cu fibra optica in casa internetul imi este conectat pe reteaua de televiziune, pe cablul de 20 de ani, deci da a ramas acelasi internet....pe hartie.

parere slaba

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am o parere slaba desprfe dvs. operatorii si dumneavoastra nu va respectati clientii desii au platite facuturile la zi.Aici pe Moldovei 11 sc C atit televizorul cit si internetul functioneaza execrabil.televizorul se intrerupe mereui iar internetul si mai rau apare pe ecran cind verbesti o fereastra neagra si scrie ca este o defectiune pe linie. Noi credem alceva ca angajatii dvs. fac conexiuni la internetul nostru cu alte persoane care nu detin abonament si ne reduc calitatea convorbirii. Mereu vedem umblind aici la firida din scara umblind fel si fel de persoane fara ca noi sa fi facut reclamatii. Rugam urmariti probelema si remediati. Noi vom face o reclamatie la sediul central sa vedem cine isi permite batia asta de joc. Multumim.

rusine

cu mai mult de 6 luni în urmă

Odata ce sunteti monopol, ce pareri mai asteptati?? In data de 15-11-14 ora 01si 20 sa intrerupt difuzarea de programe pe toata scara unui bloc ,si azi 17-11-14 ora 11 dupa 4 sesizari facute de mine plus a vecinilor de scara NU sa prezentat nici o echipa pt remedierea problemei.

internet

cu mai mult de 6 luni în urmă

am facut o reclamatie privind internetul din data de 13 , 08 2014 la care am revenit de 3 ori si nici acum nu am internet desi factura este platita la zi . Ce ziceti domnilor directori ??????
#internet