Telekom Baia Mare

6 Păreri
Pagină verificată, actualizat în 9 iulie 2019

Orar cu publicul

miercuriMi
09:00 – 18:00
joiJ
09:00 – 18:00
vineriV
09:00 – 18:00
sâmbătăS
09:00 – 13:00
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 18:00
marţiMa
09:00 – 18:00
Este deschis.
Închide peste  5 h 4 min.
5 h 4 min

Informaţii detaliate

Nume anterioare
Romtelecom

Descriere

Cuvinte cheie:
Telefonie, Furnizor de servicii de telecomunicatii, Internet, Televiziune
Produse
smartphones, telefon dual sim, telefon single sim, tablete pc, laptop, accesorii telefoane, televizoare
Servicii
magentaone, servicii de telefonie mobila, servicii de telefonie fixa, telekom tv, reîncărcare cartelă, cartele telekom, televiziune prin satelit, televiziune prin internet iptv, internet broadband, abonamente telefonie fixă, asistenţă servicii voce, net 1 gbps
Mărci
acer, allview, apple, htc, huawei, nokia, samsung, sony, telekom, zte
Metode de plată disponibile
  • Numerar
    Numerar
  • MasterCard
    MasterCard
  • Visa
    Visa
Telekom Baia Mare apare în următoarele categorii:

Păreri

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Am fost azi sa anulez un abonament. De toata rusinea, doamnele respective care lucrau acolo de toata jena, au inceput sa urle la mine plus ca vorbea la telefon cu o clienta si avea un limbaj neadecvat. Ar trebui date afara "doamnele" respective. Sunt foarte dezamagita si va spun ca niciodata nu o sa mai cumpar nimic de la ei si nici abonament nu mai fac altu. Sa va fie rusine!

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Eu unul sunt multumit, au cel mai bun semnal in Maramures.

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

sa va fie rusine romtelecom si angajatilor vostri stati pe bani nostri si fraieriti oameni si ele domnitele de doi lei nici nu vorbesc cu tine sa ati explice ce vrea omu sa stie ...azi o angajata mia inchis telefonu in nas in loc sa imi explice ea pentru ce sta acolo ...eu platesc telefonu 152 de lei in fiecare luna si ele nu sunt in stare sa vorbeasca cu clientu cum trebuie ce face Domnu Director doarme in loc sa ia masuri cu angajati .....rusine sa va fie

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

invatati doamnele/domnisoarele sa salute si sa se prezinte in momentul in care raspund la telefoane , si dupa incheierea conversatiei !!!!!!!!!!!!!!!!!!

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

de 4 zile sun la bucuresti sa imi rezolve internetul si sa trimita o echipa la fata locului si ei imi spun ca nu este necesar ca se rezolva din centrala. 4 zile au tinut-o tot asa si nici o rezolvare si nici echipa nu au trimis. bineinteles ca fara alte solutii m-am pus si am facut verificari ale retelei si ale modemului si ce sa vezi ? modem defect nu mai transmite semnalul in calculator si nici pe wi-fi. Ei ma sunau a doua zi dupa ce faceam sesizarea sa imi spuna ca sa rezolvat si ca merge dar nici vb. Aacuma cand imi expira contractul renunt la TELEKOM si trec a rds care au servicii mult mai bune si la preturi mici de tot! acuma pana imi expira contractul sper macar sa imi schimbe modemul ca am luat unul antic de la un prieten de care ma folosesc momentan! Astia suntem si cu astia mergem inaite!!!

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Telekom Baia Mare!

Cunoşti firma Telekom Baia Mare? Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter